Tusentals villaägare har redan tagit beslutet att byta ut olje- eller elpannan. Det är hållbart.

Att byta värmesystem har sina fördelar eftersom det är en investering som innebär lägre uppvärmningskostnader. Det är också bra för miljön att ställa om från till el- eller oljeburen uppvärmning. Ett byte av värmesystem innebär också en förändring i husets inomhusklimat.

Byt ut till nya generationens värmepanna

Behöver du en ny panna? Att byta ut den gamla olje- eller elpannan är ett beslut som tiotusentals villaägare redan har tagit. Anledningen är att man radikalt vill sänka sina värmekostnader och få en miljöanpassad och bekymmersfri uppvärmning. En bra värmepanna är den du aldrig behöver tänka på. Och vi hjälper dig att installera den.
Hör av dig så pratar vi om just ditt behov.

Bergvärme - En bergsäker investering

Nibe har ett brett sortiment av bergvärmepumpar.  en miljövänlig, förnybar och gratis energikälla som minimerar ditt CO2-utsläpp. Bergvärme är ren lagrad solenergi som hämtas från djupt ner i berget, sjöbotten eller någon meter under gräsmattan. Det alternativ som passar bäst avgörs av husets energibehov, vilket värmesystem som finns och hur tomten är beskaffad. Ett bergvärmesystem ger dig bekväm försörjning av värme, kyla och varmvatten.
Läs mer om Nibe´s bergvärmepumpar här.

Nibe_S1255_bergvarme
NIBE S1255

En ny elpanna har mindre energibehov

NIBE har ett brett sortiment av elpannor för värme och varmvatten. Om du väljer en elpanna rekommenderar vi att du även installerar en värmepump, för att få en lösning som inte bara är bekväm och ekonomisk utan också miljövänlig. Enbart en elpanna kan vara en lösning om du har ett mycket litet energibehov och vill ha ett system med en liten initial investering och som kräver minimalt underhåll.
Läs mer om Nibe´s elpannor här.

Nibe_VVM225
NIBE VVM 225

Ta kontakt med oss genom att fylla i formuläret.
Eller ring 035-72 009